Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001240/2015
Adószám: 19024031-2-42

E-learning - Távoktatás

 

Kedves Érdeklődők, leendő Hallagtóink!

Várjuk és fogadjuk jelentkezéseiket a távoktatásban megvalósuló, szociális kreditpontot adó képzéseinkre, 

Jelenetkezni a http://tavoktatas.net/ oldalon a képzést kiválasztva,    a kapcsolódó jelentkezési díj megfizetéséval tudnak.

 

Szeretettel hívjuk és várjuk más szociális kreditpontot adó képzéseinkre is.

A távoktatás az oktatásnak az a formája, amelynél a résztvevő tanulási idejének nagy részét önállóan szervezi, a képzési időben egyedül, a tananyagba épített iránymutatás mellett tanul.
A tanulás irányított módon, de tág határok között, választható egyéni tempóban történik rugalmasabb tanulási lehetőséget biztosítva a képzésben résztvevőnek.

 További információ:
Oláh Ildikó oktatásszervező: +36 30 378-9269
e-mail: oktatasszerzezo@reformatus.hu

 

Képzés neve Képzés célja Időpontok, helyszínek Óraszám
A demenciában szenvedő betegek speciális ellátásának minőségi követelményei (T-05-063/2015) T30 pont A résztvevők megismerik a mentális hanyatlásban szenvedő betegek gondozási lehetőségeit, a szociális és egészségügyi intézmények gyakorlatát: a mentális hanyatlás kezelésének szakmai protokollját, a szükségletfelmérés módját, a személyközpontú gondozás technikáit, kapcsolatteremtés elemi szabályait, a környezeti tényezők hatását, a foglalkoztatás formáit és jelentőségét.

Részletek&x187;
30 óra, ( 3 hónap alatt egyéni ütemben) TÁVOKTATÁSBAN

25.000 Ft/fő
A fogyatékosság szociális és egészségügyi vonatkozásai (T-05-065/2015) T30 pont Megismerni a fogyatékosság típusait, súlyossági fokát, pszichés jellemzőit, az új típusú szükségletek meghatározására használt FNO-kódolást, készség- és képesség felmérés alapján meghatározott Stollár-féle fejlesztési tervek elkészítésének módját, valamint a fogyatékosok egészségügyi ellátásának specifikumait (decubitus, diabetes, sebellátás). Ezen túlmutatóan bővebb ismeretet szerezni a fogyatékosok speciális jogaival (pl. esélyegyenlőség, gondnokság vagy támogatott döntéshozatal) és a munkába állás lehetőségeivel kapcsolatban (nyílt munkaerő-piac, szociálisfoglalkoztatás).

Részletek&x187;
30 óra ( 3 hónap alatt egyéni ütemben) TÁVOKTATÁSBAN

25.000 Ft/fő

(c) 2009 Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda - Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyköteles. - Design és programozás: Arteries Studio